FOLLOW | DASHBOARD.





Gratisan Musik
Mohd Asrul Ilias Taikotai
Ahchoyy
k mcm biasa aien mesti nak cerita pasal boyfie aien kan , hmp aien tktahu apa lagi yang diri aien nak dri dia oh , serious ! hmp setiap hari , setiap masa rasa mcm geram , rasa nak marah dia , mybe kita takde jodoh ke? hmp tak dapat bayangkan kalau aien dengan dia dah tak still together , aien nak dia faham aien , nak dia care pasal aien , tak suka dia terlampau mengada sngat , tak suka kalau dia malukan aien depan kawan kawan aien , sumpah aien tak suka dia mcm tu , bila dia buat prangai mcm tu aien rase mcm menyampah dengan dia , rasa mcm taknak couple dngan dia , nak cari baruu :/ dah lah! lpas ni kalau dia buat prangai lagi , aien promise aien cari laen yang boleh jaga maruah aien *teringin! hewhew :D 

insyaAllah kalau dapat lah kan . kalau tak , hmp kene teruskan hidup dngn org yang slalu mnjatuhkan maruah aien , yang slalu buat aien malu :'/ sedihnya . malas dah nak call , text dia . Aien nak tuutp fone , biar lah dia hidup dngan life dia yang happy skarang , trpulang lah nak cakap aien curang ke apa , yang penting kau bahagia biy , bye :'/

OLDER POST / NEWER POST