FOLLOW | DASHBOARD.





Gratisan Musik
Mohd Asrul Ilias Taikotai
sugarglider

assalamualaikum ! nak dengar story aien tak ? okay sit from the circle . okay nampak tittle atas tu . act aien nak cerita pasal tu haa sugarglider aien . tengok gamba pun dah tahu nak cerita pasal dia kan . ecceh ! mcm niy , act kawan kawan aien dalam kelas semua otw nak breakoff dengan boyfie dorg , seriously takut sangat . and aien tahu dorg break tapi dalam mase yang same dorg sayangg cuma dorg tana tunjukkan rase sayang dorg , and dorg always senyum , kuatkan semangat yang ade dalam diri dorg ? untuk kawan kawan aien tu , hope korg jumpe lah  org yang betul betul bole jage hati korg okay ? aku always doakan korg . ape guna bekawan kan . and korg pun doakan lah relation aku dengan ceroy okay ?
err :/ back to the story , tu la yang aien takut tu . takut lah aien breakoff dengan dia pula . bukan lah ape , cuma yela kan aien takut hilang dia . yes aien mengaku , aien sayang dia sngat sngat , walaupun kdg kdg tu aien cakap dekat dia yang aien tak batak dia langsung ! act dia baru buat perangai haritu , yang buat aien tak tahan sngat , lpastu aien minta break . tipu lah kalau aien kate aien tak sayang dia kan . atetete ngengade kan !
tak tahu knape tetibe hati ni takbole nak leave dia . okay tahu lah tanda sayang kan ? dia penah cakap yang dia nak kahwin dengan aien , lepastu aien cakap lah , tak mungkin lah biy jodoh sayang . lepastu dia kate mungkin :) okay ape perasaan korg if boyfie korg sendiri tiba-tiba cakap mcm tu . mesti korg rase korg lah org paling bahagia kan ? atetete . okay habis dah ..

OLDER POST / NEWER POST